Asociația băștinașilor

Nume/Prenume Nume/Prenume
Calmâș Pavel
Filip Gheorghe
Calmîș Aurel
Filip Vasile
Chintea Gheorghe
Gaidău Grigore
Chintea Traian
Mîndrilă Alexandru
Filip Elena
Monul Vera

Președinte
Calmâș Pavel

Tel: 0795 64 757
Fax : (022 ) 27 24 91
Email: pavel.calm@gmail.com

Consiliul de Administrație:

Calmîș Aurel

Chintea Gheorghe

Mîndrilă Alexandru

Cenzor:

Filip Elena

Rechizite  bancare:

BC Moldova-Agroindbank SA fil.M.Eminescu,AGRNMD2X864

c/f –  1017620002252

Conturi bancare  :

–    MD49AG000000022243132847    LEI

–    MD92AG000000022243132849    Euro

Apel

Dragi  băștinași ai comunei Pănășești!

O parte ați plecat din Pănășești de ceva timp ,dar știm cu siguranță că gîndurile vă aduc des înapoi acasă. Nu încape îndoială că o parte din inimile Dvs au ramas  la Pănășești: lîngă banca de școală, lăngă locurile prin care hoinărea-ți cînd erați copii , lîngă prima învățătoare , lîngă primii prieteni și oameni dragi, lîngă părinți –lîngă tot ce a contribuit la formarea personalităților Dvs.

Localitatea noastră trece prin timpuri dificile ,din această cauză am dori să mobilizăm eforturile noastre pentru a contribui la dezvoltarea comunei Pănășești. Chiar și cu posibilități modeste suntem siguri că vom reuși dacă vom fi solidari și uniți.

În data de 26 martie 2017 un grup de ințiativă ( 10 persoane –băștinați ai comunei Pănășești)  au fondat ASOCIAȚIA OBȘTEASCĂ A BĂȘTINAȘILOR DIN COMUNA PĂNĂȘEȘTI  (înregistrată ca persoană juridica în data de 27 martie 2017). Extrase din statut, rechizitele bancare ,persoanele de contact și  alte atribute sunt plasate pe pagina  de socializare a Asociației pe site-ul  primăriei Pănășești (www.panasesti.md ,compartimentul- instituții/ong).

Această Asociație  vă va ține informați despre satul natal ,va dezvolta proiecte ,va face auzită vocea celor plecati din localitate cît și a localnicilor, vă va ajuta să transformați ideile în realitate.

De reținut că băștinași sunt cei născuți într-o localitate, indiferent de locul de trai actualmente , deaceea îndemnăm și localnicii din Pănășești să  fie receptivi la acest apel și să adere la Asociația în cauză întru binele baștinei  noastre comune .

Notă: aderarea la Asociația Obștească a Băștinașilor din comuna Pănășești se va efectua în baza cererilor (inclusiv online),  depuse  la  Președintele Asociației ori la Primăria comunei Pănășești.

Cu mult respect,
Consiliul de Administrație

Pănășești © 2024. Creat de Minicode