Lansarea apel de proiecte

„Împreună pentru comunități prospere”
Grupul de Acțiune Locală (GAL) „Lunca Bîcului”, care activează în localitățile s. Căpriana, s. Tătărești, s. Negrești, s. Zubrești, s. Recea, com. Bucovăț, com. Gălești, com. Pănășești, com. Ghelăuza, anunță Apel de finanțare pentru antreprenori, autorități publice locale și organizații non-guvernamentale. Prin acest apel, GAL-ul își propune să susțină ideile de dezvoltare a localităților din microregiune.
☝️Dacă ai o inițiativă/idee ce poate contribui la diversificarea activităților și produselor agricole, modernizarea infrastructurii și serviciilor educaționale și sportive ale instituțiilor de învățământ, dezvoltarea serviciilor turistice, te invităm să aplici pentru finanțare. Granturile nerambursabile oferite de către GAL pentru Măsura de
Activizare LEADER variază de la 20.000 MDL la 80.000 MDL, și Măsura de Dezvoltare LEADER variază de la 100.000 MDL la 200.000 MDL.
Pentru a accesa un grant, urmează pașii:
Studiază Regulile de participare pentru a afla mai multe detalii https://docs.google.com/…/1uLjIANMLZWeY…/edit ,
☎️Pentru întrebări și informații, apelează managerul GAL – Grițcu Cristina, număr de tel. 068453017, email gal.luncabicului@gmail.com , sau accesează pagina de Facebook https://www.facebook.com/Lunca.Bicului/?ref=page_internal
Apelul implementat de GAL „Lunca Bîcului” este finanțat de USAID Moldova și Polish Aid în cadrul proiectului „LEADER pentru Moldova rurală”. Parteneri de implementare – Solidarity Fund PL în Moldova, Rețeaua Națională LEADER în Republica Moldova. Partener strategic – Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.